Haz 022009
 

Merhaba sevgili Amstradseverler!

İşte yine yepyeni bir sayı ve yine dopdolu bir içerikle karşınızdayız. Herhangi bir gecikme olmadan tam zamanında karşınızda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç gün sonra kapanacak olan okullarla beraber elbette siz de Amstradlarınıza çok daha fazla zaman ayırma şansına sahip olacaksınız. Umarım hepinizin notları çok iyidir ve bütün yazı Amstradınızla geçirmeyi haketmişinizdir. Sıcak yaz günlerine merhaba dediğimiz bu aylarda yepyeni oyunlar sizleri bekliyor. Hadi bakalım klavye başına.

Alcofribas

Not: Hep şöyle Osman Babaoğlu-Abdurrahman Pala tarzı birşeyler yazmak istemişimdir 🙂


sizin_amstrad_03
3. sayı

  8 Responses to “Sizin AMSTRAD Dergisi 3. sayı”

  1. hahah super olmus giris yazisi, karne heyecani yasadim surda resmen 🙂

  2. inanırmısınız derginin her sayfasındaki her yazıyı birebir hatırlıyorum, sanki dün elimde okuyormuşum gibi. artık zamanında kafamıza nasıl kazındı ise, ortamda çok az tüketecek kaynak vardı ve bulduğumuz herşeyi 20 – 30 defa okuyorduk. bana çok güzel bir sabah yaşattınız, teşekkürler.

  3. Karnesiydi, yazıydı, kışıydı, bayramıydı derken bir ömür geçti 🙂 Şimdi nostalji ve retro kelimelerinin arkasına sığınıp anıyoruz o günleri.

    “İnanır mısınız” demişsiniz ya…Hiç inanmaz mıyım! O kaynak sıkıntısı belki bütün bakış açımızı ya da alışkanlıklarımızı değiştirdi sonrasında. Hele ki Amstrad kullanıcıları için. Lakin şöyle de bir durum var ki, bu kaynak sıkıntısı türü cümleler biraz dedelerimizin ” o zaman ekmek karne ile dağıtılırdı” tadında gözüküyor. Eminim internetin içinde doğmuş gençlere pek bir komik geliyordur.

    Vaktim oldukça ve temin edebildikçe, daha pek çok güzel dergiyi ekleyeceğim.

  4. :))

  5. Süper olmuş, teşekkürler,
    Fakat 3. Sayı zip i açarken hata veriyor, diğerleri sorunsuz, dosyayı konrol edebilir misiniz?
    Tekrar çok teşekkürler

  6. Hata bildirimi için teşekkürler!

    Tekrar yükledim ve indirip dosyayı açtım. Şimdi sorun yok. Fakat ilginç olan, bu dosya tam 97 kez indirilmiş ve tek hata bildirimi sizden geldi. Demek gerçekten indirip indirip okumuyoruz 🙂

  7. 🙂 Harika… Tıpkısının aynısı olmuş giriş.

  8. Teşekkürler İlker Fıçıcılar! Hala haberiniz yoksa, artık zamanı geldi. Sizleri http://retrojen.org/pano adresine bekliyoruz.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)