Eyl 212010
 

Retro kitapları tarayıp dijital ortama aktarma olayı iyidir hoştur ama yorucu bir iştir. Yoğun derecede emek, zaman ve sabır ister. Ve bir de bizzat ürünün kendisine sahip olmanız gerekmektedir.

Atarinin 8bit serisi için tam 96 tane ingilizce kitabın taranmış ve pdf haline getirilmiş hali ilginizi çekiyorsa ilgili torrent dosyası için tıklayın.

Kitapların excel formatında listesi için de buna tıklayın.

Kitapların bir kısmı OCR bile yapılmış.

Bunlar da kapak resimleri:

Atari 8bit kitaplar_covers-38

Atari 8bit kitaplar_Covers-57

  4 Responses to “Atari 8bit Serisi İngilizce Kitaplar”

  1. Super!
    Cok merci…

  2. Bence de çok güzel bir arşiv. Çok sağol.
    [Emule linki yok mudur ? Çok aradım bulamadım :(. ]

  3. Ben bunları newsden indirmiştim. Ama sonra paylaşmak için herhangi bir p2p ortam var mı diye baktım ve torrent dosyasını buldum. ED2K dosyası var mı yok mu hiçbir bilgim yok.

    Torrent’e yabancıysanız utorrent’den setup dosyasını indirin ve kurun. Sonra da blogdan indirdiğiniz torrent dosyasına tıklayın. Kayıt yerini belirtince hemen başlar zaten indirmeye.

    Ya da olmazsa parti öncesi hatırlatırsanız bir HDD içinde falan getiririm ve orada transfer ederiz.

  4. İlgin için sağol.
    Ben xantorrent denemiştim, nedense çalışmadı.(belki çok eskidiği içindir) Senin dediğin programla gayet güzel indiriyor.Tekrar sağol. 5.44gb söyliyim.Pardon yazayım :).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)