Ara 012009
 

Büyük emeklerle hazırlanan 7DX Demo Partisinin bu seneki duyurusu yapıldı. İşte şöyle:

7D9 Demo Party; programlama, dijital sanat ve dijital müzik meraklılarını bir araya getiriyor.

Her yıl düzenlenen 7DX Party serisinin sekizincisi 19-20 Aralık 2009 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Bilgisayarların sınırlarını zorlayan gösteri demolarına, demoscene’e, görsel programcılığa, dijital sanatlara ve dijital müziklere ilgi duyanlar bu organizasyonda bir araya gelecek.

PC, Amiga, Commodore 64 gibi bilgisayarlar için programlama, grafik ve müzik alanında çok sayıda yarışma yapılacak.


Cumartesi sabahı başlayıp Pazar akşamı sona erecek olan partinin ilk günü parti organizatörlerinden Emir Akaydın “Türkiye’de Scene Partilerinin Tarihçesi”, Microsoft DirectX ekibinde programcı olarak çalışan Bilgem Çakır “Biraz DirectX, Biraz Scene, Biraz Mühendislik” isimli birer seminer vereceklerdir.

Yurt dışındaki partilerde derece almış demoların gösterimleri demo severlere hitap ederken başka pek çok eğlenceli aktivite de gerçekleştirilecek. Klasik Oyun Turnuvası (C64, Amiga gibi bilgisayarların klasikleşmiş oyunları), parti günü açıklanacak sürpriz yarışmalar bunlardan sadece bazıları.

Yarışmalara hazırlananlar kendi bilgisayarlarını parti mekanına getirerek çalışmalarına devam edebilecekleri gibi, katılımcılar parti mekanında hazır bulunan bilgisayarları da kullanabilecekler ve birbirleriyle daha rahat bilgi paylaşımında bulunabilecekler.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün katkılarıyla düzenlenen 7D9 Demo Party ile ilgili her türlü bilgiyi sürekli güncellenen http://www.7dx-party.org adresinden takip edebilir, geçtiğimiz senelerde düzenlenmiş olan partiler ile ilgili bilgi almak için http://www.7dx-party.org adresindeki arşiv linkinden faydalanabilirsiniz.

Partiye katılım göstermeyi düşünüyorsanız lütfen kayıt formu‘nu doldurunuz.

Parti mekanı açık adres: Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü Bebek/İstanbul/TÜRKİYE
7D9 Organizasyon e-posta adresi: organization@7dx-party.org

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)