Oca 182010
 

Blog ziyaretçilerinden sayın Deniz Yılmaz vasıtası ile haberdar olduğum bir haberi, sizinle de paylaşmak istiyorum. Teleteknik’ in yaptığı en güzel işlerden biri olan Commodore Dergisinin meşhur yazarı Baytan Bitirmez meğer kimmiş de haberimiz yokmuş.


Evet merakla beklenen gerçek kimliğini açıklıyorum: Sevan Nişanyan (Küçük oteller kitabının yazarı, otelci, lokantacı, çiftçi, gezi yazarı, kaçak inşaatçı, taş yontucu, dilbilimci, sözlük yazarı, köşe yazarı, Bilgi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, üç çocuklu, bekâr ve daha birçok sıfatı var)

Fazla uzatmadan detaylara şuradan bakabilirsiniz: http://nisanyan.blogspot.com/2009/01/eski-hayatlar.html

  2 Responses to “Baytan Bitirmez kimdir? Commodore’un Türkiye’ye gelişi…”

  1. Hahah, bu harika yazıya ancak senin aracılığınla ulaşılabilirdi alco. Bayıldım 🙂 Hem amma da samimi bir adammış ha 🙂 En sonunda uçağa atlayıp amerikaya tüymesi de komedi 🙂

    Hayatımda 2000$ görmemişim, 2 milyon dolar alacağım var diyor 🙂 Hahahah.

  2. Hi, i’m a french Amstradist.
    Nice to see a Türkish site talking about CPC yet is would be great if you could find a way to get a “translate into english” solution.

    In western Europe, we try to be a bit active on the CPC, and sites such as cpcwiki would be glad if you could share your knowledge and telling us about Amstrad CPC in your country.

    Hope to see you there.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)