Şub 282010
 

CPC için yapmayı düşündüğüm 2009 yılsonu değerlendirmesi ve parti raporunu daha henüz toparlayamamışken, CPC dünyası 2010’a da normalin üstünde bir hızla girdi.


Alejandro Valdezate, Francisco Zapata yememiş içmemiş ve CPC oyunlarının tam 3672 tanesinin ekran görüntülerinden oluşan güzel bir PDF katalog hazırlamışlar. Amstrad Oyun Ekran Görüntüleri için tıklayın.

Yine aynı ikili, tam 3503 oyunun yükleme ekranı görüntülerinden oluşan bir başka katalog daha hazırlamışlar. Amstrad Oyun Yükleme Ekranı Görüntüleri için tıklayın.

  3 Responses to “CPC için Oyun Görüntü Katalogları”

  1. Çok güzel çalışmalar. Ama keşke boyutu dert etmeyip fotoları daha büyük koysalardı. Belki daha büyük hallerinin olduğu versiyonu ileride çıkarırlar.
    Fotoları gördükçe insanın içi bir hoş oluyor.Saatler süren inceleme zevki sunuyor. :). Sağol paylaştığın için.

  2. Vay be amstradda amma çok oyun varmış 😀 İnsanın içinden “hayırlı olsun doğumgünü” diyesi geilyor.

    Speccy için de böyle bişey yapmalı.. PDF fikri pek hoşuma gitmedi ama, başka birşey bulmak gerek…

  3. Bu kataloglar hızlıca bakmak ve fikir edinmek için gerçekten harika bir fikir bence. Ama tabii yüksek çözünürlüklü resimleri ben de temin etmek isterdim.

    PDF bir ISO standardı haline geldiği ve çoğu kişi tarafından sorunsuzca kullanılabildiği için bana cazip geliyor. Hele ki böyle bir katalog için ben daha uygun bir ortam düşünemiyorum. Ama sanırım PDF konusundaki kötü izlenim kapalı bir format olduğu günlerden ve Acrobat Reader’ın hantallığından kaynaklanıyor. Neyse, varsa bir öneriniz duymak isterim.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)