Nis 022013
 

Vanity’den Batman Group’a Batman Forever için bir yanıt geleceğini zaten bekliyorduk. Sonuç Still Rising oldu.

Ortada ciddi bir ürün var ama gelen yanıt tatminkar mı orası tartışılır. Önce izleyin veya elinizin altında CPC varsa orada görün bakalım.

Devasa rotozoom, zoomscroll, music falan filan derken ortaya güzel bir ürün çıkmış. Ama ne yazık ki olayın bütününe bakınca beni Batman Forever kadar etkilemedi. Tamam, kabul ediyorum, eğer CPC’nin sınırlarını biliyorsanız ürün gerçekten de etkileyici. Zaten bu tartışılacak bir durum değil. Ama şöyle örnek vereyim; bu tıpkı binbir emekle yapılmış çok lezzetli bir yemeğin sunumunun kötü olması gibi birşey. Batman’de lezzet bir miktar düşükse bile sunum o kadar iyiydi ki benim diyen adamı dahi etkiliyordu. Düşünün ki burnundan kıl aldırmaz Commodore camiasından bile Batman’a ses gelmişti.

Tabi unutmadan; Still Rising’in Revision’da gösterilmesi ve kayda değer bir derece almasının da önemli olduğunu ekleyelim.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)